10 Şubat 2012 Cuma

Yeni Bir Hayat Programı


Yeni bir başlangıca, hayata yeniden tutunmaya hazır mısınız?
14 yarışmacı, 14 farklı hayat... Hepsinin tek bir ortak noktası var: hayatlarını alt üst eden fazla kilolar! 13 hafta sürecek zorlu mücadele sonucunda kaybeden kilolar olacak. 3 ay boyunca diyetisyen ve eğitmenlerin denetiminde yaşam standartlarınız yükselecek; hayata bakış açınız değişecek.


BÜYÜK DEĞİŞİM...
Yeni Bir Hayat'da yarışmacılar iki takıma ayrılacak ve her takımın ayrı eğitmeni olacak. Yarışmacılar istediklerini yemekte, diyetlerine uyup uymamakta tamamen serbestler. Hiçbir baskı yok. Onları sadece içlerindeki değişim isteği ve kendi iradeleri durduracak. Haftanın sonunda herkesin tek tek tartının üzerine çıkıp kaç kilo kaybettiğini öğrenmesi ile gerçekler ortaya çıkacak. Tartıda çıkan sonuçlara göre toplamda en az kiloyu kaybeden takım, kendi aralarından bir kişiyi elemek zorunda kalacak.
Takımlar sadece kilolarını değil aynı zamanda güçlerini de yarıştıracak. İzlemesi eğlenceli ama yarışması bir o kadar zor oyunlarla takım ruhunu ve azmini kanıtlamak zorunda kalacaklar. Her oyunun sonunda ise kazananlar ödüllendirilecek.

Yeni Bir Hayat kaybederken kazanmanın nasıl bir duygu olduğunu gösterecek. Dünyayı saran en büyük hastalıklardan biri olan kilo problemi ile nasıl mücadele edileceğini öğretecek. Yarışmacılar daha sağlıklı bir hayata adım adım yaklaşırken, izleyenler onların yaşadıklarına birebir tanıklık edecekler.

Yeni Bir Hayat'da en büyük kaybı yaşayan en büyük sevincin de sahibi olacak. 13 haftanın sonunda en çok kilo kaybeden yarışmacı, para ödülünün sahibi olmanın yanı sıra sağlıklı ve yepyeni bir hayata adım atacak.
Bu yarışmanın kaybedeni yok.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com